Naturtur

Godmorgon!

Som jag berättat för er tidigare så älskar jag att bo här i Norge för om man bara kommer några få mil utanför Oslo så är detta landet så ofattbart vackert!

Vi bor 30 minuter utanför city och vi har naturen utanför vår dörr.

Norsk_naturIgår kändes dagen väldigt lång här hemma, så på eftermiddagen så bestämde vi oss för att gå en liten sväng.

bäckEfter bara några minuter så kom vi till en jättevacker plats där vi stannade och fikade.

naturomradeDet är så fridfullt på något vis att bara sitta och se ut över sånna här platser och jag är så tacksam över att ha det så nära mitt hem.

naturFilip och M satt och kollade på all fisk som hoppade och bestämde att vi skulle gå tillbaka hit i veckan med fiskespö och lite picknick så vi kunde ha en heldag här och förhoppningsvis fånga lite fisk till middagen.

Dock kommer inte det hända idag eftersom natten har varit helt katastrofal! Filips tänder har ju spökat nu i några dagar, men vi tror tyvärr att det har gått över i en liten förkylning. Inte konstigt om det är så eftersom hans mun rinner så och då blir han blöt och kall.. Så i natt var han vaken och ville inte somna om så M var uppe med honom från 2 till 5.. Stackarn ligger och sover nu så jag är uppe med Filip, men jag antar att dagen idag blir rätt så lugn. Som tur är så skiner solen så vi får väl lägga oss vid poolen och vila i varsin solstol. Känner jag Filip rätt så kommer han vilja sova en del nu på dagen för att ta igen sig.

Hoppas ni får en fin start på denna veckan! Kramar så länge 🙂

5 reaktioner på “Naturtur”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *