Ser på

Trots lite sömn så vill inte min man ligga på latsidan och vila idag. Han vill såklart bygga på garaget så att det ska bli klart. Han är så duktig och jag är så imponerad av allt han faktiskt kan!oslofru-295

Filip sitter på håll och ser på. Han vill tyvärr inte använda hörskydd så då kan han heller inte springa runt på själva arbetsplatsen och vara med. Men som tur är så sitter han gärna lugnt och ser på så länge han har sin älskade grävmaskin i närheten.oslofru-296Nu ska vi pausa lite och äta en sen lunch. Jag har grillat kyckling och gjort en sallad vilket är en perfekt sommarlunch. Hoppas detta fina vädret håller i sig nu och att temperaturen stiger ytterligare en aning för nu är det banne mig på tiden att sommaren kommer på riktigt tycker jag!

2 reaktioner på “Ser på”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *