Sol och ösregn

Alltså herregud vilket konstigt väder det har varit idag. Vi har varvat med att klä på Filip regnkläder och sen låtit han springa naken titt som tätt när solen tittat fram. Det har alltså ösregnat här lite då och då under hela dagen, men nu kunde vi ta oss en välförtjänt glasspaus i finvädret efter ett dopp i poolen.raybanMan får ju passa på att njuta finvädret så länge det varar för nu fick vi precis springa in igen för att himmelen blev alldeles kolsvart och det åter igen började ösregna!snickersglassSå nu blir det middag och sen när Filip ska sova så tänkte vi börja på en ny serie på Netflix som vi har hört ska vara jäkligt bra, nämligen Bloodline. Vi har laddat upp med massa godis, chips, jordgubbar, hallon och annat smått och gott som vi tänkte frossa i ikväll för här, hemma hos oss, är det fredag varje dag och ikväll är det inget undantag 😉

Kram och go kväll!

1 reaktion på “Sol och ösregn”

  • Isabelle skriver:

    Åh vad mysigt! Läste din ”om mig” och blev helt fast. Ha en bra dag!

    OSLOFRU SVAR:
    Hihi så kul! 🙂 Ha en fin dag du med, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *