Vaggan är klar!

Godmorgon!

För ett tag sen så köpte vi en vagga till bebisen som kommer i September. Vaggan var i trä och alldeles unik och vacker, precis så som vi önskat.

vagga

Dock ville jag inte att vaggan skulle vara i lackat trä, så vi bestämde oss för att slipa ner lacken och måla den vit. Egentligen så är jag inte så förtjust i att köpa begagnat över huvud taget, men i detta fallet så hittade vi ingen färdig vagga som kändes så här speciell som denna. Så då var valet enkelt när min man sa att jag kunde måla om vaggan och göra den till min egen.

Det var betydligt mycket mer jobb än jag trodde och det har tagit väldigt lång tid att få den färdig. Först slipa ner, sen måla, sen måla igen och nu är den äntligen färdig, efter mycket pill och fix.

Så här fin är den nu:

vit_vagga_bebisDen är alldeles perfekt! Dock saknas det två små knoppar.. dom åkte av när jag vände på vagnen och målade den upp och ner. Men som tur är så finns lim, så jag ska bara måla knopparna och limma fast dom så är vaggan helt felfri sen! 🙂

vaggaFilip älskar vaggan, så vi får hoppas att lillebror kommer tycka lika mycket om den när han kommer!

vagga_filip

2 reaktioner på “Vaggan är klar!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *