En bit på vägen

Igår fick vi gjort en del på garaget. Det har ju varit sånt jäkla pissväder nu i några dagar med blandat sol och regn, så vi har passat på så fort det varit uppehåll helt enkelt.

assistera_byggherren

Jag har assisterat min man rätt så bra och gjort det jag kunnat, till exempel som att mäta upp plankor och mäta med vattenpasset så att det blir rakt. Men spika och bära gör min man såklart!bygga_garageNu är själva ramverket klart så idag ska vi fortsätta med att sätta upp panelen. Filip sitter snällt och ser på, men springer gärna iväg med jämna mellanrum och leker med dom andra barnen på lekplatsen som ligger några få meter ifrån. Det är helt perfekt för då kan vi fortfarande se honom och kan springa bort på nolltid om det skulle vara något.

Regnklader_barn

Känns lite tokigt att man måste klä sig i varma kläder och regnkläder i slutet på juli.. riktigt dåligt sommarväder emellanåt måste jag säga. Men ganska bra byggväder så jag ska inte klaga! 😉

Nu ska vi som sagt fortsätta med panelen och sen längtar jag ihjäl mig till garageporten kommer. Berättar lite senare om vad vi har beställt där!

Idag skiner solen så det är lite roligare att jobba faktiskt, men nu blir det lunchpause och sen ett dopp i poolen innan vi fortsätter. Kramkram

1 reaktion på “En bit på vägen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *