Min vackra ros

God kväll på er!

Vilken dag det har varit idag. Vi har jobbat med garaget och har nästan blivit klara med all panel nu. Jag har väl varit lite dum och inte tänkt på att vila eller äta ordentligt idag när jag jobbat så hårt så därför har jag varit väldigt sliten nu på eftermiddagen och början av kvällen, så min man har fått laga middag och ta hand om mig lite extra. Filip ligger nu och sover så vi satte oss i varsin solstol ute för att njuta av kvällssolen och så såg jag att min ros börjat blomma!

buskros

Jag vet inte om jag berättade det, men jag blev så förtjust i alla klätterrosor och rosenbuskar hemma hos min kusin, Andreas, i Kalmar så vi åkte och köpte en vacker, rosa ros så fort vi kom hem från semestern. Jag ville egentligen att den skulle klättra upp på vindskyddet, men damen i blomsterbutiken sa till mig att just den rosen inte luktade så mycket och det var ett krav som jag hade. Så hon tipsade om en buskros som blir över två meter bred och lång istället. Så det fick det bli!

rosa_rosDenna rosen luktar ljuvligt och är dessutom väldigt vacker. Nu ser jag fram emot att se den växa och blomma ännu mer.

rosenbuskeVi ska sitta kvar här ute och mysa av tystnaden på våran terass. Dom flesta av våra grannar runt omkring är på semester och alla dom tidigare byggt här verkar också vara lediga, så det är väldigt tyst och fridfullt här nu. Sen måste man ju verkligen passa på så fort solen faktiskt visar sig denna sommaren för rätt som det är så kommer det ju regnskurar från ingenstans. Tror faktiskt att vi kör på en tv-fri kväll ikväll för ovanlighetens skull.. känns riktigt skönt faktiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *