Medan vi väntar..

Vi var ju hos jordmor imorses och där gick allting bra. Men jag har fått en svullnad i jumsken och blivit blå, så hon ville att jag skulle kontakta min läkare med en gång, vilket jag gjorde och har fått en tid idag 13.45. Så då får dom se vad det är som har hänt. Förhoppningsvis är det ingenting allvarligt alls, men jordmor ville ändå att en läkare skulle se på det.

Så nu i mellantiden medan vi väntar så åkte vi för att fika lite i Jessheim.

morotskakaMorotskaka – en stor favorit och lite av en craving denna graviditeten. Det finns nog ingen saftigare och mer smaskig kaka än denna.

Jag har inte så mycket mer att tillägga nu, tror jag kanske blev lite orolig.. så jag skriver sen när jag varit hos doktorn! Kram så länge på er, hoppas ni har en fin torsdag så här långt! Snart helg nu ju 😉

6 reaktioner på “Medan vi väntar..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *