Inbjudan till familjehelg

Godmorgon!

Solen strålar och vi har en ny underbar vecka framför oss! På fredag har vi bjudit in min familj på en superkul familjehelg här hemma hos oss, så dagarna nu framöver så ska vi planera, handla och fixa det sista till dom kommer. Jag och min man älskar att spexa till det och göra något speciellt, istället för att bara ses, så denna helgen blir fylld med tävlingar, spel, massa god mat och mys. Vi skickade en inbjudan till gästerna för ett tag sen så att dom hade något att se fram emot hehe. 🙂

familjehelg_inbjudan

Det ska bli superkul! Längtar massor till fredag nu!

Idag ska vi bygga det sista på garaget och sen tror jag faktiskt att vi ska börja måla. Egentligen tänkte vi vänta med det till nästa år, men så kom vi fram till att det är onödigt att vänta när vi lika gärna kan få gjort det med en gång! Sen hoppas jag att temperaturen stiger i och med att vädret är bättre idag så att vi kan bada i poolen, grilla något gott till middag och njuta av sommaren.

Kram på er och hoppas att ni får en riktigt fin start på veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *