Johan Falk filmerna

Idag har vi varit ute hela dagen och shoppat på Strömmen Storsenter. Vi köpte massor med nytt till Filip (visar imorgon!) och även utemöblerna som jag pratade om igår. Just nu sitter M uppe och nattar Filip och jag har dukat upp med pizza, chips, grönsaker och dipp till middag/kvällsmys.pizzaVi har börjat kolla på Johan Falk filmerna och fy sjutton så bra dom är! Första filmen, Ur askan i elden, såg vi igår och både jag och M satt på helspänn under hela filmen och när den var slut så sa vi att vi bara måste se den andra med en gång. Så ikväll blir det den andra filmen, Johan Falk – Tyst diplomati. Och imorgon blir det garanterat den tredje filmen, Blodsdiamanter.

johan_falk_ur_askan_i_elden    johan_falk_2015    johan_falk_blodsdiamanter

Det finns ju massor med Johan Falk filmer, så om ni inte har sett någon av dom så rekommenderar jag att starta från början och se allihopa så att ni hänger med. Lovar att det är sjukt spännande och sevärda filmer!

Hoppas Filip somnar snart så att pizzan inte kallnar. 🙂 Kram så länge!

5 reaktioner på “Johan Falk filmerna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *