Ännu en fin sommarkväll

Godmorgon!

Då tänkte jag fortsätta berätta om dagen igår. Efter att vi varit på äventyrsgolfen så kom vi tillbaka hem och hade lite ”fritid” innan min man började förbereda drinkar och tilltugg. Igår serverades alkoholfri ananas sommardrink.

alkoholfri_ananasdrinkSupergod, fräsch och frisk drink.

sommarkvällSjälvklart var detta någonting som uppskattades störst av den minsta mannen i familjen!

alkoholfri_drink_recept

Till drinken fick vi lite olika delicatessbitar att smaka på.

delicatess

Det här är perfekt tilltugg istället för en förrätt tycker vi.

jakob_och_johanna

Det är så gott när man kan plocka lite vad man är sugen på och passar perfekt till drinken. Oliver, ostar, olika korvar, skinkor och inlagda paprikor. Mums!

mamma_och_pappa

Mina älskade föräldrar. Alltid lika underbart att vara i deras sällskap. Min högsta önskan är att mina barn ska ha en så fin relation till mig och M som jag har till er. Love you <3

skålVi skålade in denna fina sommarkvällen och var överlyckliga allihopa att vi ännu en gång kunde sitta ute och äta middagen.

mangosallad

Efter drinkarna och tapasen var slut så serverade M en stor oxfilét tillsammans med potatisgratäng, och en fräsch mangosallad.

grillad_oxfileAlla blev mätta och belåtna, så efter middagen fick Filip lägga sig för att sova och när han hade somnat så serverade jag en blåbärstårta som det perfekta avslutet på denna fina dagen.

blabarstarta_receptDet var en superlyckad dag, eftermiddag och kväll och vi kunde faktiskt sitta ute och ha det trevligt ända till slutet då det var dags att sova. Självklart var det inte jättevarmt, men med lite filtar, tröjor och värmeljus så höll vi värmen rätt så okej!

jakob_och_johannaNu ser vi fram emot vad denna dagen har att bjuda på. Vi har tre tävlingar kvar på våran femkamp och det hela kommer att avslutas med en vildmarkslunch ute i skogen.

Men nu, först av allt, så ska vi förbereda en frukostbuffé som ska stå färdig här i köket innan alla vaknar. Jag älskar det här! Ha folk hemma hos oss och göra allt för att dom ska trivas. Kanske vi skulle starta ett Bed and breakfast 😉 Hehe. Nejnej, skämt åt sido, det är kul med familj och vänner på besök, men det får räcka 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *