Dagisstart

Godmorgon!

Vi har precis vaknat här hemma och pojkarna är redan i full gång med bus, lek och mys på köksgolvet medan jag bloggar och väntar på att kaffet ska bli färdigt.

barnehagestart

Idag är det en stor dag för hela familjen – Filip ska nämligen börja på dagis!! Tänk att han blivit en sån stor pojke och redan är klar för dagisstart, helt otroligt. Jag känner mig stolt och glad, samtidigt som jag är lite spänd och nervös.

Han kommer att vara där någon timma idag med start kl 12.30 och då ska vi vara med hela tiden. Sen imorgon ska vi komma 8.30 när dom äter frukost på dagiset och sen från och med onsdag så ska han vara där hela dagar och försöka att vara där själv, utan oss. Det är nog mest det jag är nervös för, hur det ska gå att vi lämnar honom där. Men som tur är så bor vi bara 5 minuter bort, så om det skulle vara kris så är vi ju där på nolltid. Det ska bli väldigt spännande att se hur allt kommer att gå, men jag har en känsla i kroppen att Filip kommer trivas på dagis och att det inte kommer vara några som helst problem. 🙂

dagisstart

2 reaktioner på “Dagisstart”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *