Överlycklig

Att börja på dagis kan nog vara det roligaste Filip har varit med om! Vilken lycka!

I morses så vaknade han som en solstråle och man märkte på hela honom att han ville tillbaka till dagiset idag. Han sprang till dörren och ville ta på sig kläderna och när vi kom fram till dagiset så sprang han fram till dörren och öppnade den, rusade in och började leka med dom andra barnen. Allting senare under dagen gick som smort. Han smälte in superfint med dom andra och han skötte sig exeptionellt på alla plan. När dom skulle äta så satt han snällt och åt, när dom skulle sitta still i ring och sjunga så gjorde han det och när dom lekte så lekte han med. Så med andra ord så går allting över all förväntan så både jag och M är överlyckliga!

Vi har kommit hem igen och Filip har sovit middag och sen fortsatte leken här hemma. Är det någonting som är kul så är det att leka med vattenslangen! 😉

vattenslangJag är så lycklig att allt har gått så bra för Filip med dagiset och att se honom växa upp och utvecklas till en go och glad liten pojke smälter verkligen mitt mammahjärta. Vilken underbar känsla det är när man känner att man gör någonting alldeles rätt för ens barn.

leka_med_vattenFilip är rätt så blöt av allt lekande, så vi ska byta om till något torrt och sen ska vi åka och storhandla mat för veckan. I Norge får man nämligen bara lunch på dagisen, så frukost och mellanmål får man ta med sig själv. Imorgon blir det tredje dagen Filip är där och då ska vi prova att lämna honom redan efter frukost så får vi se hur det går, men så som det känns nu så tror jag att det kommer gå alldeles utmärkt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *