Upp och hoppa

Godmorgon!

Första dagen på väldigt länge som jag faktiskt var tvungen att komma upp och hoppa på morgonen. Att sätta klocka har inte varit ett behov för mig på några år nu, så att jag var tvungen att väckas av en väckarklocka idag för att Filip skulle äta frukost på dagis var lite ovant kan man ju lugnt påstå, men jag har så mycket lyckorus i kroppen av allt som sker så det gick ändå finemang!

kaffekopp

Ett svullet, nyvaket ansikte. Eller kanske det är ”födeansikte” som min fina granne sa till mig igår? 😉 Hihi. 

Efter en kopp kaffe så är jag vaken och klar för att ta med mig mina pojkar till dagiset. Andra dagen idag för Filip, så det blir spännande att se hur det kommer gå! Vi ska vara där till lunch idag och jag och M kommer att vara där hela tiden.

Nu måste vi sticka, berättar sen hur det gått! Kramkram

1 reaktion på “Upp och hoppa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *