Fullständig uppmärksamhet

När vi kom och hämtade Filip på dagiset förut så berättade dom att han hade varit rätt så arg och ledsen i starten efter att vi hade gått, men att han lugnat sig senare och varit glad och lekt med dom andra barnen. Sen hade dom ätit lunch och det hade gått bra och efter det hade han somnat som en stock i sin vagn.  Så imorgon provar vi med samma sak igen och hoppas att det ska gå ännu bättre. Jag tror faktiskt att det är värst för mig och M för vi satt hela dagen och väntade på att få komma och hämta honom och efter att vi fått hem våran lilla prins så fick han vår fullständiga uppmärksamhet.

busa_med_FilipVi har busat, lekt och myst en massa på eftermiddagen idag. Jag har inte velat släppa min älskade son en sekund! Snacka om att det är en omställning för oss föräldrar också att lämna barnen på dagis. Det blir ensamt hemma och väldigt tomt. Under dom få timmarna som Filip var borta så fick jag sysselsätta mig med massa annat, så som att vika tvätt, plocka i ordning och städa, så nu är det dessutom skinande rent här hemma så det är ju ett plus.

Nu ska vi laga lite middag tillsammans och sen fortsätta att mysa ordentligt innan det är läggdags för min stora pojk. Tror nog han kommer somna rätt så gott ikväll om jag känner honom rätt. 🙂

2 reaktioner på “Fullständig uppmärksamhet”

 • sofia skriver:

  Illamående blir man när man läser vad du skriver. Han visar en tydlig reaktion på hur det känns att bli övergiven av sina föräldrar. Ni lämnar ändå! Det som händer att han ger upp, men känner ändå en lika stor stress fast han slutar gråta. Finns massa forskning på detta. Men ni fick det lugnt och skönt hemma och kunde storstäda. Stackars pojke. Lämna honom när han är så liten att han inte ens kan prata. Varför finns det så många bekväma och själviska föräldrar idag?

 • Vicki skriver:

  Brukar vara så att det är jobbigast för föräldrarna !! Är han på sin inskolningsvecka?

  Vicki

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi jo så är det nog. Ja det är han och det går än så länge väldigt bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *