Getostsnittar recept

Idag var ju första dagen vi lämnade Filip på dagiset och det var inte kul att säga hejdå till han för när vi skulle gå så gallskrek han. Men efter ca en timma så ringde personalen och sa att han storkoste sig (hade det supermysigt) med brandbilar och andra leksaker. Och nu ska vi gå ner och hämta honom igen. 🙂

Det är, för övrigt, så kul när ni önskar recept på det vi lagar här hemma och nu har jag även fått önskemål att lägga upp receptet på våra getostsnittar som vi bjöd på i helgen. Så självklart ska jag dela med mig av detta!

getostsnittarVi köpte färdiga Crostinis, men om man föredrar att göra dom själva så går säkert det genom att toasta vitt baugettebröd i ugnen. Sen till getoströran: 100g philadelphiaost, 100g chevré ost, 1dl blåbär, torkade blåbär efter smak.

Mixa alla ingredienser (förutom dom torkade bären) med stavmixer, lägg sedan i dom torkade bären, lägg allt i en sprits/påse och lägg i kylen någon timma före servering. När det är dags för att servera snittarna så lägger du upp önskad antal mängd crostinis, sprutar på önskad mängd getoströra och toppar med färska bär. Voila! 😉

3 reaktioner på “Getostsnittar recept”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *