Klar för dag tre

Godmorgon! 

Igår var det, minst sagt, massor som hände hela dagen! Efter dagis så busade vi massor hemma och efter det så skulle vi åka och storhandla. Sen när vi var färdiga med det så hörde en väninna, Amanda av sig och frågade om vi ville komma på fika. Självklart ville vi det, så vi körde dit och lät all mat ligga i bilen (även kyl och frysgrejer vilket kanske inte var så smart!). Väl där så åt vi en supermumsig blåbärspaj och lekte med barnen. Det är så kul att träffa Amanda, speciellt lite extra nu eftersom hon också är gravid nu och har termin/BF redan på fredag! Så det ska verkligen bli spännande att se om hon föder nu, eller går över tiden och jag går under så vi föder samtidigt, eller vem vet, jag kanske föder först? 😉

I alla fall, efter vi varit hos Amanda och Malte så åkte vi hem och då var Filip helt färdig efter allt lekande under dagen. Så då badade vi och sen fick han lägga sig och sova för natten. Så mycket intryck och nytt som skett under dagen gjorde att han sov som en stock hela natten så vi ska inte klaga 😉

Dag tre på dagis idag och sista dagen som jag och M kommer att vara med Filip. Fast bara för en stund, för efter frukosten så ska vi se hur det går om vi lämnar honom där i några timmar.

ryggsäck_till_barn

För övrigt – helt otroligt att man måste klä sig i långbyxor, tjocktröja och ytterjacka i början å augusti.. blir det ingen sommar i år?

Han är verkligen en stor liten pojke nu och detta är verkligen en kul fas i och nystart i hans liv. Hittills har ju allting gått över all förväntan så nu hoppas vi att han kommer att vara okej med att vara på dagis själv, utan mig och M.

Nä hörni, nu måste vi rusa dit så vi inte kommer för sent! Kram så länge 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *