Gravid v.37

Godmorgon!

Yes, it´s true, jag går in i graviditetsvecka 37 idag och nu är det verkligen inte lång tid kvar tills vi får träffa det lilla miraklet!

gravid_vecka_37Jag märker rätt så tydligt att magen känns annorlunda nu och att bebisens huvud har fäst sig ordentligt. Magen har sjunkit en hel del och jag kan känna i hela kroppen att det snart är dags för förlossning. Jag mår ungefär som tidigare, inget nytt varken bättre eller sämre. Jag har lite sträckmärken på magen runt naveln, men det är sen graviditeten med Filip och har alltså inte blivit värre. Jag smörjer in magen med Bio oil varje morgon och kväll för att förebygga att inte få mer sträckmärken. Jag stressar lite över att få fler bristningar, men min man försöker lugna mig med att säga att jag är vacker som jag är och alla sträck som möjligen kommer är bara ett bevis på att jag har burit på vår bebis. Och om bebisen dessutom är så fantastisk som Filip så är det väl värt alla märken på kroppen i världen? Och ja, det är ju sant. Man får tänka att allt stryk som kroppen får ta under en graviditet är värt det med tanke på vad man faktiskt får för det i slutändan <3

gravid_vecka_for_veckaNu räknar vi ner dagarna tills du kommer vår fina lilla prins <3

När det kommer till namn så är vi fortfarande långt ifrån bestämda. Vi var helt säkra på vad han skulle heta, men efter att vi fick veta att det namnet inte finns här i Norge och lätt kan misstolkas så känns det inte så kul längre.. Men jag antar att namn faller på plats när vi ser honom, vilket inte är många dagar kvar nu. Bara 30 dagar kvar för att vara exakt. 🙂

6 reaktioner på “Gravid v.37”

 • Cija skriver:

  Vilken ljuvlig mage och en med en liten bebbe inuti. Lycka till! Kram

 • Rebecca skriver:

  Fin du är! Tror du att det blir runt bf? 🙂 Är själv gravid för första gången, vi ligger nära i tiden och är så spännande med när det kan bli!

  OSLOFRU SVAR:

  Tack 🙂 Ja det tror jag, Filip kom exakt på den beräknade dagen, så jag hoppas att lillebror gör detsamma 😀 Å så kul att du är i slutet av graviditeten också, lycka till med allt 😀 Kram

 • Jag har bristningsärr över låren sedan en snabb växtberiod när jag var liten och tyckte alltid att det var lite pinsamt, tills jag träffade maken som tyckte mina randiga, ärriga lår var jättehäftiga. Han kallar det för mina tigerränder och jag måste säga att jag också tycker de är ganska snygga nu för tiden!

 • Frida skriver:

  Själv går jag in i v38 så vi är väldigt nära. Har följt dig sedan jag upptäckte detta. Själv känns de dock inte alls som jag är nära förlossning, vilket är nedslående. Vi har väldigt varmt här i västsverige o utan pool är de inte o leka med;) känner igen oron för bristningar, den har också jag, men försöker tänka som du, att de är värt det.

  Hoppas vi båda har våra guldklimpar i famnen snart!
  Kram

  OSLOFRU SVAR:
  Men så spännande och vad kul att vi är lika i graviditeten! Med Filip så kände jag inte alls att förlossningen var på gång, men så plötsligt så gick slemproppen utan förvarning på BF! Så kämpa på sista tiden nu för rätt som det är så kommer din lilla bebis till dig <3 Lycka till med allt, kramar

 • ISA skriver:

  men hjääälp nu kommer den ju snart!! haha. så spännande <3 lycka till med allt nu!

 • Märta skriver:

  Måste tipsa om carboxy om man villl bli av med ärr/bristningar på kroppen 😀 det är grymt!! Man kan göra de på olika skönhetsbehandlingar. Googla runt. Självklart är du fin med också! Vill bara tipsa dig om det. Har fått så fina resultat om man vill vara ärrfri.

  Ha en underbar helg! 😀 stor kram

  OSLOFRU SVAR:

  Tack för tipset ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *