Åkpåse från Petite Chérie

Godmorgon!

Igår fick vi post från Filips favoritställe Jollyroom. Alltid när vi öppnar stora paket därifrån så är det ju till Filip och hur kul är det inte att få öppna paket när det dessutom är till en själv? 😉

JollyroomDenna gången var det inga leksaker, så när vi hade öppnat boxen så var det mest mamma som var lycklig över innehållet. Det var nämligen en åkpåse till vagnen från Petite Chérie. Precis vad vi behöver nu när det är så kallt ute och hösten snart kommer att krypa sig på. Dessa åkpåsar har verkligen en go kvalitet och inte bara det, dom är otroligt fina också. Jag älskar när saker och ting håller en hög standard med en exklusiv feeling och det kan man verkligen påstå att dessa åkpåsar har 🙂

Petite_cherie_akpase

Snygg va?

Åkpåsen är från Petite Chérie och kommer inte ut på Jollyroom fören i mitten på Augusti, men ni kan redan nu spana in en favorit i deras fina kollektion Här eller klicka på bilden:

akpasar_petite_cherie_jollyroomVi har precis varit och lämnat lilleman på dagis så nu ska vi äta frukost och sen får vi se vad resten av denna fredagen har att bjuda på. Känns skönt att det äntligen är helg!

 

Sponsrat inlägg

1 reaktion på “Åkpåse från Petite Chérie”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *