Då jag var liten till lillebror

Idag ösregnar det för ovanlighetens skull (ja jag är ironisk..) så jag och M sitter och fyller i boken till bebisen som kallas för ”Da jeg var liten”.

bok_forsta_aretDetta är en bok där man klistrar in kort och fyller i tankar, känslor, förberedelser och händelser under graviditeten, födseln och första året i bebisens liv. Vi har fyllt i en sådan bok till Filip som är sprängfylld med massa kärlek och berättelser som han kan få läsa sen när han blivit lite äldre. Självklart ville vi att lillebror skulle få en likadan.

mitt_forsta_ar_bokSå här sitter vi med tända ljus och varsin kopp te och berättar om våra känslor för varandra och försöker få ner det i skrift i denna fina bok.

Det är rätt så trist att vädret inte verkar vända i år. Det är så kallt och ruggigt här hemma och nu överväger vi till och med att tända en brasa för att få lite värme som om det vore mitt i vintern. Jag har gett upp hoppet om en sista sommarmånad nu och försöker göra det bästa av situationen helt enkelt. Nu ska jag ta en paus i skrivandet och värma lite mat och om någon timma ska vi hämta Filip på dagis. Guuud så jag saknar han när han inte är här, ni skulle bara veta hur tomt huset är utan honom. <3 Tack och lov har jag min man att mysa med för om jag hade varit helt ensam hade jag nog blivit tokig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *