Tacokväll

Hej på er!

Vädret vände i morses och plötsligt var sommaren här med strålande sol och riktig härlig värme. På grund av det så hade vi ingen lust att åka in till stan utan bestämde oss för att stanna hemma istället och njuta av finvädret. Så dagen har mest gått ut på att äta massa glass, bada i poolen, sola lite grann och lekt en massa med Filip på gräsmattan.

Nu har Filip precis somnat och eftersom vi har varit ute hela dagen så kändes det faktiskt rätt så skönt att sitta inne nu ikväll. Så vi har dukat upp med tacos vilket är en av mina favvorätter 🙂

tacos

Jag gör alltid en megatacos istället för att ta flera gånger, men nackdelen med det är att jag nästan aldrig får igen den eftersom jag har alldeles för mycket i. Hehe, men när jag väl fått igen den så är det ju bara att luta sig tillbaka i soffan och njuta – mums!

tacosVi har börjat kolla på en ny serie förresten – Power, riktigt bra faktiskt! Ett tips om ni vill ha något spännande att se på 😉

Hoppas ni har en fin lördagskväll, kram på er!

1 reaktion på “Tacokväll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *