Middagsplanering

Godmorgon!

Det är en ny vecka och det innebär att jag har nya dagar att planera middagar på. Vi brukar alltid försöka bestämma veckans måltider på måndagar, dock håller vi nästan aldrig det vi bestämt eftersom vi alltid blir sugna på något annat när vi väl ska äta. Men det känns ändå kul att försöka planera lite grann så att man har en lista att gå efter när man ska handla.

kokbok

Just nu försöker jag hitta inspiration i min favoritkokbok ”Trines kokbok”.

solstol

För övrigt så skiner solen idag så vi har faktiskt druckit kaffe ute och ska snart äta frukost utomhus vilket är fullkomligt underbart om ni frågar mig! Filip börjar inte på dagis fören 9.30 idag, så vi har lite tid tillsammans här hemma nu på morgonen. Känns skönt att kunna umgås lite när man vaknar så tidigt innan han ska vara borta hela dagen. Sen lite senare så kommer M´s kollega hit och hjälper han med takstolarna på garaget. Det är jättesnällt att vi får hjälp för det hade verkligen varit skönt att bli färdiga med garaget innan bebisen kommer, för då har vi garanterat annat att syssla med.

Själv kommer jag känna mig urensam utan mina pojkar, så jag har pratat med Amanda om att träffa henne och Malte idag. Får se om vädret håller i sig så kanske dom kan komma och hänga här, eller så åker jag till dom en stund. Vi får helt enkelt vänta och se, oavsett så blir det nog en bra måndag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *