Kvällsdopp

Dagen idag blev precis som jag önskat mig. Jag är höggravid och det är viktigt nu med massor av vila och avslappning innan det är dags för förlossning och sen tiden med en ny bebis. M jobbade med garaget och Filip var på dagis så jag har bara kunnat slappna av och njuta av denna fina sommardagen.

Vid fyratiden så hämtade vi min lilla älskling på dagis och han hade åter igen haft det toppen och lekt en massa ute med dom andra barnen. Det är så skönt att höra att han trivs så bra!

När vi kom hem sen så ville vi bada allihopa. Det känns så skönt att ha pool hemma, speciellt dagar som dessa.

kvallsdopp

Att svalka av sig innan middagen är inte helt fel faktiskt.

bada_i_poolen

Nu ska Filip alldeles strax sova och efter det ska vi se på Orphan black på Netflix och äta glass. Vaniljglass med varma blåbär för att vara mer exakt, mmmm! 🙂

1 reaktion på “Kvällsdopp”

  • Lisa skriver:

    Åh, orphan black tyckte jag och min man var så så bra men tyvärr sett alla avsnitt som finns. Har du nåt bra tips på någon annan serie?

    OSLOFRU SVAR:
    Visst är den bra! Jo, jag och min man är helt tokiga i serier så jag har många tips. Sons of Anarchy, Breaking bad, Suits, Power, Mr Robot, Bloodline, Ballers, Entourage.. Finns massa! 🙂 Men alla dom jag nämnde där är verkligen sevärda 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *