Gravid v.38

Godmorgon!

Yep, it´s true! Jag är i graviditetsvecka 38 och det känns toppen! Jag trodde aldrig att jag skulle känna så här just nu, men den senaste veckan har jag mått mycket bättre och varit rätt så nöjd med att vara gravid. Nu hoppas jag nästan att bebisen vill vara inne i två veckor till så att jag kan gå runt med min mage och känna mitt lilla mirakel ligga där inne och sparka.

Jag har nu gått upp lika mycket som jag gjorde när jag var gravid med Filip – 18,5 kg. Det kanske är rätt så mycket, men det gör ingenting alls! Jag äter det jag vill eftersom det är så bebisen vill ha det och sen får jag helt enkelt försöka gå ner vikten sen när bebis har kommit ut.

gravid_vecka_38

Vi var uppe redan klockan 6 idag för att Filip ville det. Men det gör mig ingenting att gå upp tidigt och speciellt inte dagar som dessa. Det är verkligen underbart väder här idag så jag startade faktiskt morgonen med att simma lite i poolen innan frukost. Är det någonting som är extra skönt när man är gravid och bär på en tung mage så är det att bada. Man känner sig lätt som en fjäder och alla smärtor som man annars kan känna på land försvinner i vattnet. Så skönt!

Efter en fantastisk start på dagen så ska jag nu få i mig lite frukost tillsammans med mina pojkar och sen lite senare så ska vi åka till jordmor på kontroll och efter det så får vi helt enkelt se vad vi hittar på! 🙂 Kram så länge

1 reaktion på “Gravid v.38”

 • Hej på dig!
  Så mysiga bilder på dig och din mage! 🙂
  älskar bebismagar! Längtar tills jag själv ska ha en liten skrutt!
  Annars låter det som om du har haft en bra start på dagen! (Y)
  Kram på dig!

  OSLOFRU SVAR:

  Hej 🙂 Tack snälla du !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *