Takstolarna är uppe!

Filip sover middag nu så då ville M passa på att bygga på garaget. Han är verkligen superduktig och världens bästa handyman! Nu är alla takstolar uppe och nästan alla plattorna är lagda.

takstolar_garage

Det är en hel del kvar att göra, men M jobbar på så att vi ska bli färdiga innan bebis kommer.

design_garagePå bilden är garaget inte färdigmålat, men det är det nu. Ett lager är färdigt och det räcker för i år om vi inte orkar måla ett till. Men om jag känner mig själv rätt så kommer det vara någonting jag har lust att göra i höst när Filip är på dagis och bebisen sover. Jag blir rätt så lätt uttråkad och vill gärna ha saker att pilla med, så om jag vet att målningen står igen så kommer jag säkert fixa det 🙂

garagebygge

Det är helt otroligt vad M jobbar på och nu är det ingen som hjälper honom och tyvärr så får inte jag heller göra det. Ser kanske inte så bra ut att ha en höggravid uppe på ställningen jobbandes med ett garagetak, så jag får helt enkelt hålla mig på marken och heja på. Nästan alla plattorna är lagda och det som är kvar att göra efter det är att läkta och lägga taktegel, sätta in dörrar, garageport, inreda boden och sen är det klart! 😉

1 reaktion på “Takstolarna är uppe!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *