Här bor jag!

Hehe, här bor jag idag – äääääälskar min pool! 😉

badmadrassBästa köpet på länge kan nog vara min orangea badmadrass! Fy fasiken så skönt det är att ligga och flyta runt på den. Älskar man att bada och inte har någon lust att lämna poolen under dagen så är det perfekt att ta lite pauser på madrassen när man vill sola lite grann. Förresten så simmade jag precis 200 meter utan problem! Duktigt va? 😉

2 reaktioner på “Här bor jag!”

 • Alvis skriver:

  Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

  Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

  Ha en bra dag, Kram! ^^

 • Angie skriver:

  Åh det ser otroligt skönt ut! Det är nu när det är så varmt som jag önskade att vi inte gjort oss av med vår pool. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *