Sola

Alltså, jag är en riktig sommarmänniska och jag bara älskar solen! Egentligen förstår jag inte riktigt varför vi bor i ett land där sommaren bara varar några fjuttiga veckor om året. Men känner jag mig och min man rätt så kommer vi säkert flytta till varmare strök när vi blir äldre. 🙂 Men tills dess så får vi passa på att ta vara på dagar som dessa, så nu när Filip sover middag så slängde jag mig framför min favoritplats på tomten för att njuta av solen för en stund.solaDock blir jag väldigt fort rastlös så jag sitter mest med mobilen och kollar, ringer till vänner och mamma för att snacka av mig lite grann, ropar på min man som är på garagetaket och jobbar och försöker sysselsätta mig på alla sätt och vis medan jag ligger och ska ta det lugnt.

sola_under_graviditeten

Jag går inte runt i bikini mitt på dagarna för att jag är rädd för att bränna mig på min stora mage eftersom den är så utspänd nu. Men allt annat går ju fint att få lite färg på och det känns så himla mycket finare att vara lite brun på sommaren. Jag har nästan känt mig lite sjukligt blek den senaste tiden för att vädret har varit så dåligt fram tills nu. I alla fall, nu ska jag fortsätta slappa innan Fillepille får för sig att vakna ur sin middagslur. Hej så länge!

4 reaktioner på “Sola”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *