Inbyggd poolsolstol

gravid_vecka_38Vi kom hem från läkaren efter ca en halvtimma och han sa att det inte är någon bakterie utan ett virus som sitter i halsen och irriterar. Men eftersom det inte är någon bakterie så gör inte läkaren någonting, utan sa till oss att försöka få i han ordentligt med vätska och sen bara finnas där för honom, låta han sova när han vill och äta det han har lust på om han får lust att äta.

När vi kom hem igen så verkade han så trött så då la vi honom i vagnen och rätt var nog det för han somnade som en stock med en gång och sov sen i nästan två timmar. Så då passade jag på att lägga mig i poolen och slappna av för en stund. Det är alldeles perfekt värme där i och vi har en solstol inbyggd i poolen som man kan ligga och gotta sig i om man vill och där passar min kropp som handen i handsken!

Ska jag vara helt seriös så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att föda i vatten. Dom har ju möjligheten till det på Ahus, så vi får se om det blir så eller inte när det väl är dags 🙂

inbyggd_solstol_i_poolJag låg där nästan hela tiden som Filip låg och sov och det var vääääldigt skönt. Nu är han vaken igen och verkar betydligt mycket piggare, men vill fortfarande inte äta någonting.. inte ens glass. Men han har druckit en del och verkar inte lika hängig längre så förhoppningsvis så är han på bättringsvägar.

Nu ska jag fortsätta rå om min lilla pojke och njuta av ännu en fin sommardag här hemma. Kram så länge 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *