Gravid v.39

Godmorgon!

Idag går vi in i vecka 39 i graviditeten.

gravid_vecka_39Just nu så vet jag knappt hur jag själv mår och jag har inte kunnat tänka så mycket på mig själv och graviditeten den senaste tiden eftersom Filip varit sjuk och allt fokus har gått till honom. I vanliga fall så hade jag nog velat vila upp mig sista tiden nu inför förlossningen och känna efter ordentligt hur lilla livet mår i magen, men senaste veckan har gått i ett och jag har knappt sovit någonting tyvärr. Men så är det när man bestämmer sig för att skaffa barn när man redan har en liten krabat att ta hand om. Sjukdomar kommer och går och nu blev Filip sjuk på sämsta möjliga tidspunkt.. Men tack och lov så kommer mina föräldrar hit i helgen och hjälper oss så att vi får möjlighet att vila lite innan förlossningen.

Men det som är nytt nu i vecka 39 är väl att jag har haft två sammandragningar med riktig ordentligt molande mensvärk efter (vilket är riktiga verkar och inte bara förverkar) och sen har jag haft enorm foglossning och är lite dålig i magen. Så bebisen kommer nog ut vilken dag som helst skulle jag tro. Hoppas bara att mina föräldrar hinner komma hit och hjälpa oss lite med Filip så att vi får sova mer än 2 timmar sammanhängande innan det är dags. <3

11 reaktioner på “Gravid v.39”

 • IL skriver:

  *värkar
  *skållhet (förra inlägget)
  Har du inget stavningsprogram på datorn?

 • Christin skriver:

  Wow nu är det verkligen snart dags! Är så roligt att läsa din blogg och uppdateringar om graviditeten! Hoppas på att du hinner vila upp dig lite innan bebis kommer! Kram på dig!

  OSLOFRU SVAR:
  I know!! Det närmar sig nu! Tack fina dig, kramar 🙂

 • sofia skriver:

  Att Filip skulle bli sjuk kan väl inte ha kommit som någon överraskning. Många har ju kommenterat att det var en väldigt dålig tidpunkt för dagisstart och hur allvarligt det kan bli för en nyfödd som får RS. Dagisbarn har 8-12 infektioner/år, hemmabarn 1-2. Dessutom verkar er son ha dåligt immunförsvar som är sjuk så ofta.

 • Rebecca skriver:

  Hahaha alltså IL, om du tycker det intressanta/väsentliga i den här bloggen är att kommentera stavning så kanske du ska surfa in på något forum där det känns mer lämpligt? 😉

  Så spännande! Det strålar om dig! Har samma symptom som du, kanske är något på gång… 🙂

  Kram

 • Rebecca skriver:

  Och du, skit i den här oförtjänta negativiteten och bitterheten som lyser i vissas kommentarer. Osar av avundsjuka och du tar deras kommentarer like a Queen!

  OSLOFRU SVAR:
  Tack snälla söta du. Känns inte så kul att få elaka kommentarer, men eftersom det alltid är samma personer så tar jag inte åt mig längre. Kram på dig 🙂

 • Sofie skriver:

  Hej! Jag tror lillebror hinner komma innan dina föräldrar anländer 😉 hoppas Filip blir bättre innan! Kram

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi tror du? 🙂 ja vi får väl se! 😉

 • sofia skriver:

  Vad är elakt? Sluta se dig själv som ett offer hela tiden. Det är självförvållat om man har kunskap hur smitta sprids på dagis. Inte kan det komma som någon överraskning.

  OSLOFRU SVAR:
  Kanske du bara kan sluta kommentera min blogg så skulle allt vara frid och fröjd! 🙂

 • Alisa skriver:

  Har Du bestämt hur du ska göra med vagnen?

  OSLOFRU SVAR:
  Vad menar du?

 • Alisa skriver:

  Tänkte om ni ska ha dubbelvagn?

  OSLOFRU SVAR:
  Ja, den vagnen vi har nu är en dubbelvagn. Man sätter bara på en till del. Baby Jogger, City Select heter den 🙂

 • Anna skriver:

  Så himla fina bilder på bloggen! Vad har du för kamera och använder?

  OSLOFRU SVAR:
  Tack, Canon EOS 6D, 50mm objektiv 🙂

 • IL skriver:

  Haha *elaka kommentarer* nä, kommentarer som förklarar hur det är och ja – ska man driva en ”stor” blogg tycker jag att man åtminstone kan göra sina lärare den tjänsten att man antingen lär sig stava eller skaffar ett stavningsprogram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *