Fredagsmorgon

Godmorgon!

Vilken fin fredagsmorgon, här glittrar det för fullt av kristallkronan som speglas i solen som precis håller på att gå upp. Det är så fint tycker vi och gör det lite lättare att vakna till liv när man går upp så tidigt som vi gör på dagarna.

gravidlinne

Natten gick faktiskt bättre än på länge, vi var uppe 11, 02 och sen sov han ända till 06! Så att få sova 4 timmar sammanhängande var helt magiskt kan jag tala om för det har vi inte fått uppleva på länge. Dock var han helt skållhet när han vaknade med 40graders feber och skakade rätt så kraftigt när vi bar upp honom från sängen. Men han verkar ändå vara lite bättre, trots den höga febern, så vi får hoppas att den ger med sig också och att han blir helt återställd snart.

Idag kommer mina föräldrar hit. Tack och lov säger jag bara. Denna veckan har inte varit lätt för mig och M som ni kanske förstår så jag ringde min mamma och grät hysteriskt för att be dom komma till oss och självklart gör dom det. Den största nackdelen med att bo i ett annat land, långt bort från vänner och familj, är att jobbiga stunder som dessa blir extremt ensamma. Vi har ingen som hjälper oss eller som kan avlasta när det är jobbigt, utan jag och M har bara varandra och det är självklart alltid tillräckligt när allt är bra, men när man inte fått sova på flera dygn och ens barn inte mår bra så blir man rätt så sliten och kan behöva hjälpa av sina föräldrar. Som tur är så kunde mina komma idag och stanna till söndag och det gör mig så lycklig att tårarna bara rinner. Jag saknar dom så och känner mig fortfarande själv som ett barn ibland, trots att jag själv är mamma. Ibland är det bara så att man behöver sina föräldrar.. <3

Annat som sker idag är att vi ska till jordmor på rutinkontroll för att se att allt är som det ska med lilla pyret i magen. Sen kommer även takteglet till garaget, vilket också var ett litet stressmoment för min man som var tvungen att läkta klart och göra färdigt för att dom skulle komma idag. Det har inte varit lätt, men han har jobbat som en galning så fort Filip har sovit på dagarna och lyckats bli färdig i tid.

Nu ska vi dricka en stor kopp kaffe, rå om lillprinsen och se till att hans höga feber går ner och sen ska vi ta dagen med en sak i taget. Jag önskar er alla en fin helg så hörs vi lite senare 🙂

3 reaktioner på “Fredagsmorgon”

 • ISA skriver:

  åh skönt och mysigt med lite besök & avlastning! ha en superfin helg nu<3

  OSLOFRU SVAR:
  Tack söta 🙂

 • Karina skriver:

  Bare å spørre nabo’n om hjelp også❤️ Vi kommer før dere rekker å tenke dere om!

  OSLOFRU SVAR:
  Tack underbara nabo! Du är helt amazing!! ☺️❤️

 • Christel skriver:

  Skönt för er att få lite avlastning i helgen 🙂
  Hoppas grabben kryar på sig nu så han är frisk när han skall träffa sin lillebror för första gången 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Tack!! Ja det får vi hoppas:) kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *