Lite firande

Godmorgon!

Igår var hela min familj här och umgicks. Plötsligt, mitt på dagen så kom dom med varsitt paket och sjöng för mig. Jag hade ingen aning om att dom kom för att fira mig, men jag blev väldigt positivt överraskad! Jag har inte ens hunnit tänka på att jag fyller år på tisdag, så när jag skulle öppna paket från ingen stans så blev jag väldigt chockad och glad!

paketoppningJag fick, bland annat, en jättefin vas från Johanna och Jakob fylld med otroligt vackra rosor. Denna passade vårt hus alldeles perfekt!

vasUnder dagen så badade vi, solade, satt i skuggan och fikade och hade det trevligt tillsammans. Det var så mysigt att ha familjen på besök och det var så roligt att Filip blivit frisk så att vi alla kunde slappna av och ha det kul. Framåt sen eftermiddag så ställde sig mina föräldrar i köket ännu en gång för att laga middag. Vilken lyx det är att få färdiglagad middag och allting städat och fixat efteråt. Det är verkligen uppskattat kan jag tala om!

grillad_fläskfile_receptAlla var så glada och det var en supertrevlig kväll!

rödvin

Jag älskar min familj och jag önskar verkligen att dom bodde närmare så att vi kunde ses mer ofta. Men som sagt, det blir desto roligare dom tillfällena man väl ses nu och man uppskattar tiden man får tillsammans på ett helt annat sätt än om man hade kunnat träffats varje dag.

Tyvärr så måste dom åka idag, men dom kommer ju tillbaka när bebisen är född och det får vi hoppas inte blir om allt för länge nu. Solen skiner och det är toppenväder idag igen så jag, M och Filip kommer ta vara dagen på bästa möjliga sätt med bad, lek och massa mys.

Önskar er alla en fin söndag så länge så hörs vi lite senare. Kramar S

3 reaktioner på “Lite firande”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *