Finaste starten på dagen

Jag fick en sån fin start på denna dagen med uppvaktande av mina pojkar med tända ljus, frukost, paket och massa mys.

födelsedagEfter att vi ätit så åkte vi in till Oslo för att kolla lite i butiker och luncha på vårt favoritställe, Lille Asia. Dom har sån otroligt god asiatisk buffé där och både jag och M har varit sugna på att gå dit igen sen vi var där sist för flera veckor sen.

lille_asia_osloDet ösregnade, men det var så otroligt varmt ute och så hade dom massa värmelampor och mysig uteservering så vi trotsade vädret och satte oss ute ändå. Filip har varit på sånt otroligt bra humör idag så att sitta still och äta lunch gick lätt som en plätt. Jag tror jag gick och hämtade mat hundra gånger trots att jag var alldeles proppmätt 🙂

lille_asia_restaurang_oslo

Efter vi ätit så bestämde vi oss för att åka tillbaka hem igen. Det regnade så mycket att det inte var så kul att gå på stan och kika idag. Mina skor hade läckt igenom så mina fötter var dygnsura! Men det gör ingenting, för det är min födelsedag och jag är superglad ändå! 🙂

Nu får vi se vad som väntar här resten av dagen, men jag tror att det blir en fortsatt mysig kväll och om jag gissar rätt så har min man ännu ett litet paket till mig som jag säkert får öppna till middagen. Hihi <3

Sen måste jag säga GRATTIS till min kusin som födde sin dotter idag! Så fantastiskt kul och underbart! Grattis Cicci! 🙂

2 reaktioner på “Finaste starten på dagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *