Lite mer av firandet

Godmorgon på er!

Igår efter att vi kom hem så fortsatte firandet av min födelsedag. Min man är så himla fantastisk och gjorde det så romantiskt och mysigt som det bara gick.

räkor_till_middag

Han dukade upp räkor till middag lagom så att Filip kunde vara med och äta innan han skulle lägga sig. Det är så mysigt att sitta hela familjen och äta tillsammans, så det var verkligen en perfekt födelsedagsmiddag och precis det jag önskat mig.

fodelsedagsmiddagEfter att Filip hade lagt sig så fortsatte firandet med massa glass, jordgubbar, melon och mys.

Jag känner mig så lyckligt lottad som har så fina pojkar som vill mig så väl och önskar mig så mycket fint, inte bara på min födelsedag utan varje dag. Att fylla 27 känns inte så mycket mer än att jag blir ett år äldre och nu ser fram emot att se vad detta kommande år har att bjuda på. Men om det blir ens hälften så bra som dom åren jag haft tills nu så är jag mer än nöjd kan jag lova!

Förresten, jag fick världens bästa födelsedagspresent av M!! 😀 Visar er om en liten stund för nu måste vi springa ner med Filip till dagis. Hej så länge!

 

1 reaktion på “Lite mer av firandet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *