Paket på posten

Godmorgon!

Har man världens bästa vän eller har man? Trots att hon bor långt, långt bort i grannlandet så kommer hon ihåg mig på min födelsedag och dessutom skickar med massa gåvor till mina pojkar. Vilken underbar människa du är min fina Elin!

paketHelt utan förvarning fick jag ett paket på posten fyllt med massa fint. Elin, min bästa vän, är gudmor till bebisen i magen och det är jag så otroligt glad för. Lille bebis fick massa fina kläder och det här sättet ska definitivt ner i födeväskan till sjukhuset. Strumporna var ju bara föööör söta!!

nyfödd_bebis_strumporSen fick även jag två otroligt väldoftande doftljus! Tuuuuuuusen, tusen tack min älskade, älskade Elin! Gud vad jag önskar att du var närmare mig så vi kunde träffas mer ofta. Du är bäst! Finns ingen som dig <3

doftljus

Idag ösregnar det och jag och Filip är ensamma hemma. Känns sådär kul att inte kunna gå ut, eller? Kanske vi ska trotsa vädret, sätta på oss regnkläder och gå ut och plaska i pölarna? Hihi, vi får se, men nu först blir det i alla fall frukost!

Hej så länge 🙂

5 reaktioner på “Paket på posten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *