Min fina familj

Godmorgon!

Tänka sig, det här är min alldeles egna familj. Vem kunde tro för några år sen att jag skulle bo här med dom två finaste pojkarna i världen?familjJag är så lycklig över min fina familj som jag älskar så högt. Det finns ingenting jag vill ändra på och jag är så glad för att vi har kunnat få spendera hela sommaren tillsammans då min man har haft föräldrapermission. Jag sätter så stort pris på allt min man gör för vår familj och jag är så tacksam över vilken fin man och pappa han är. Och inte tala om Filip, vilken drömpojke. Jag finner inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva hur mycket dom båda betyder för mig.

familj

Nu längtar vi så oerhört efter vår fjärde familjemedlem som fortfarande ligger i magen. När han kommer ut är vi fulländade och trots att vi inte träffat honom än så älskar vi honom massvis och kommer att välkomna honom i familjen med öppna armar och massor med kärlek <3

familjI natt har vi sovit som tre små stockar och jag har tyvärr inga känningar alls på att lillebror skulle vara på väg. Vi får helt enkelt försöka ta vara på den tiden vi har tillsammans nu som liten familj innan bebis kommer. <3

3 reaktioner på “Min fina familj”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *