Looking back

Idag har jag gjort allt möjligt för att få tiden att gå. Jag har varit ute och promenerat, dammsugit hela huset, gjort rent den öppna spisen, ätit lunch, vräkt i mig massa chokladkakor, målat naglarna, noppat ögonbrynen, rakat benen, dammat, städat köket, plockat, bäddat. Ja, det är väl det jag har fått till hittills och nu är jag helt slut och sitter på soffan. Känns som att tiden står still men så är det väl alltid när man väntar och vill att tiden ska gå – då står den still..

Någonting som är lite mysigt är att se tillbaka på bilder och tiden från när Filip kom till världen. Det var såklart det absolut bästa och finaste händelsen i livet och när jag tänker tillbaka på det så blir jag så rörd och lycklig och inser att denna väntan och längtan som jag känner nu kommer vara värt det i slutändan..

nyfödd_filip

Första bilderna på min älskade Filip. <3

Om några timmar kommer min fina man hem och sen ska vi hämta Filip på dagis. Det är fredag och äntligen helg vilket betyder att jag inte behöver vara ensam och vänta, utan har familjen hos mig. Jakob och Johanna kommer hit ikväll också och sover här ifall, ifall det skulle hända något och om det inte gör det så är det alltid kul att ha dom här 🙂

Nu ska jag lägga mig och sova lite middag så hörs vi lite senare!

2 reaktioner på “Looking back”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *