Taconight

Godmorgon!

Igår hade vi det supermysigt här hemma med Jakob och Johanna efter att Filip hade lagt sig. Dom köpte för övrigt en bil igår dom dårarna! 🙂 Hihi, men det visste vi nästan att dom skulle göra när vi lånade ut vår bil. Det är svårt att vänja sig vid en sån sak och sen återgå till att åka kollektivt. Så vi förstår dom precis och jag är övertygad om att deras sprillrans nya sportsbil kommer att förgylla och förenkla deras tillvaro 😉

I alla fall, nog om bilar. Igår dukade vi upp till taconight i soffan och kollade på film tillsammans – urmysigt!

tacosUnder filmens gång började jag få värkar och dom satt i relativt regelbundet tills vi gick och la oss. Då tog jag en av dom tabletterna jag fick med mig från Ahus och sen somnade jag som en liten prinsessa och vaknade utvilad för en liten stund sen.

Idag skiner solen och jag är på strålande humör. Här är det fullt hus, så vi ska äta frukost nu allihopa och sen får vi se vad denna dagen har att bjuda på.

PS. orkar inte tänka på magen längre, så fokus är på allt annat än den från och med nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *