Klarvaken

Godmorgon!

Vilken natt vi har haft här hemma. Jag har haft värkar till och från under hela natten och samtidigt försökt att natta om Filip som var helt klarvaken redan vid 01.40. Efter flera timmars försök så gick till slut M upp med honom och jag gick och la mig igen. Sen när jag vaknade vid 6 i morses så gick jag ner och fann mina små älsklingar sovandes på soffan.

sova

Mina små älskade pojkar..

Tydligen så hade Filip varit vaken ända till 5 så min stackars man har inte sovit många timmar denna natten. Så tur i oturen är det väl att mina sammandragningar har stoppat upp igen så att vi inte behöver gå igenom en förlossning när det blivit så lite vila under natten. Det är ju såklart viktigt att M också är pigg och kry när det väl är dags för utan honom vid min sida så skulle jag aldrig klara av en förlossning!

I alla fall. Strax efter 7 så kom resten av familjen ner. Jakob och Johanna menar jag då som har sovit här sen i torsdags pågrund av att vi vill försäkra oss barnpass om förlossningen skulle starta på natten. Nu börjar jag dock tro att den här bebisen aldrig har lust att komma, så vi får se hur vi gör kommande nätter. Men typiskt nog så händer det väl den dagen man säger ”Ääh, ni behöver inte sova här i natt, det är nog lugnt..”. Som tur är så är dom helt underbara och jag tycker bara att det är mysigt att ha dom här. Det är så trevligt att ha lite sällskap innan man lägger sig och när man ska äta frukost på morgonen. 🙂

frukostNu har vi i alla fall ätit lite grann och gjort oss i ordning för dagen. Filip är go och glad som aldrig förr och klar för en dag i barnehagen! Vad jag ska hitta på här hemma alldeles själv återstår dock att se 😉

3 reaktioner på “Klarvaken”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *