Bobby Car

Halloj!

Det gick bra hos jordmor idag. Hon kollade så att allting såg bra ut och sen beställde hon en tid för övertidskontroll på fredag kl 8.30 som vi ska på om det inte har satts igång naturligt innan dess. Sen provade vi med ”stripping” för att se om vi kunde hjälpa till lite naturligt på vägen, men det verkar inte som att det har gett något vidare resultat tyvärr.. i alla fall inte ännu. Så vi får helt enkelt fortsätta vänta och hoppas att bebisen har lust att komma ut snart.

Efter att vi varit hos jordmor så åkte vi och hämtade Filip på förskolan. Han stortrivs verkligen där och vi fick veta att han leker som aldrig förr. Han blir mer och mer bekväm med situationen och hela upplägget på dagarna och tydligen så vågar han ta för sig mer och mer för varje dag som går. Det är så härligt att höra att han gör framsteg och att han har det bra på dagarna när vi inte är där! 🙂 Sen blir det desto roligare att vara med varandra på eftermiddagarna. Vi föräldrar har mer energi och Filip har saknat oss och visar mer uppskattning till att vi är där på något sätt. Dom timmarna vi får tillsammans är verkligen guld värda med massa bus, lek och mys. M var tvungen att klippa gräset för, förhoppningsvis, sista gången i år. Så medan han gjorde det så var vi ute på verandan och körde med Filips Bobby Car.

bobcar

Och snacka om att det går det undan! Han kör den fram och tillbaka, runt och upp och ner för terassen. Det är så kul att se hur roligt han har det med sina leksaker och hur härligt lättroad han är! 🙂

Nu har Filip precis somnat så jag och M ska gosa upp oss i soffan med massa gott lösgodis som vi köpte förut.

godis

Det är ju Idol ikväll så det tänkte vi se och sen blir det även läggdags för oss. Jag sover oerhört dåligt på nätterna, så därför försöker vi komma i säng tidigt så att jag kan få så mycket sömn som möjligt helt enkelt.

Hoppas ni har haft en fin dag och får en fortsatt fin kväll 🙂

1 reaktion på “Bobby Car”

  • Emma skriver:

    Jag blev ”strippet” och födelsen kom igång efter ca 1 dygn! Lycka till! Kram

    OSLOFRU SVAR:
    Så bra att det verkar fungera för vissa, dock inte för mig.. :/ Tack kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *