Morgonmys

Godmorgon!

Idag vaknade jag vid 4tiden och hade jättesvårt att somna om, men som ”tur” var så vaknade min lilla älskling ca en timma senare så då gick vi upp och myste i soffan.

morgonmysVi har ätit lite frukost framför tvn, jag och M har druckit varsin kopp kaffe och nu är det snart dags för Filip att gå till förskolan. Lite senare idag har vi tid hos min jordmor för kontroll och så får vi se vad hon tycker att vi ska göra nu och förhoppningsvis sätter upp en tid för oss på övertidskontroll på Ahus. Nu går jag ju snart in i vecka 42 och haft sammandragningar till och från i en vecka, så jag börjar bli extremt sliten och trött. Jag har fått relativt lite sömn också eftersom jag vaknar av att det gör ont, men kunnat sova sammanhängande några timmar i rad dom senaste nätterna eftersom jag fått lite starkare smärtstillande som jag har tagit innan jag lagt mig. I alla fall, jordmor står på schemat idag och sen får vi se hur allting blir. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *