Liten prins

Godmorgon!

Idag sov vi alla hela natten och vaknade utvilade vid sju i morses och gick ner för att äta frukost. Det är så kul med Filip nu för han har lärt sig så bra att förklara för oss vad han vill och vi har liksom en så bra förståelse för varandra nu. Han kan säga några få ord så som ”ost”, ”saft” osv och sen så pekar han på vad han vill. Han gör nya framsteg varje dag och det är så himla spännande att hänga med i utvecklingen just nu när det sker så mycket på samma gång.

frukost

Filip är som en liten prins och vill inte gärna sitta i sin Stokke Step barnstol längre, utan vill sitta som alla dom andra vid bordet i en egen stol. Så då är det klart att han får det! 😉

FIlip

Det börjar bli riktigt mysigt att ha frukost tillsammans med Jakob och Johanna, men det känns extra tomt nu när alla går på samma gång till jobb och dagis. Men solen skiner idag och jag mår faktiskt ovanligt bra, så jag kanske ska försöka ta mig ut på en liten promenad och fixa i ordning i trädgården. Eller så kanske jag ska sätta mig ute i solen och måla lite på en ny tavla? Vi får se, men av någon anledning så känns det inte som att jag behöver förbereda mig för någon bebis idag så därför gör jag lite som jag vill och tänker på annat. 🙂

1 reaktion på “Liten prins”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *