Första dubbelturen ute

Idag har vi verkligen haft en supermysig dag. Vi började med att äta frukost tillsammans med mina föräldrar innan dom skulle åka vidare hem till Sverige igen. Sen kom min bror och hans tjej för att hälsa på och efter det var vi ute för första gången och gick med våra pojkar i dubbelvagnen.

city_select_dubbelvagnDet var en häftig känsla att ha två små pojkar sovandes i vagnen och både jag och M var alldeles stolta när vi promenerade för första gången som en fulländad familj!

dubbelvagn

Resten av dagen har vi bara varit hemma och lekt en massor med Filip. Oskar ligger för det mesta och sover, men vaknar till ibland och vill ha mat. Han har hittills varit väldigt lugn och lätt att ha å göra med, vilket är rätt så tur eftersom Filip är en riktig vilde som konstant är uppe i varv och vill busa och leka. Det känns skönt att inte längre vara gravid och att magen är borta, för nu har jag också energi och kan hålla igång med resten av familjen.

Vi tänkte att vi snart skulle köra igång våran kvälls- och läggningsrutin som vi alltid brukar göra, men vi får se hur det går med vår nya familjemedlem. Jag antar att vi så småningom kommer få ändra våra rutiner nu när vi är fyra och förhoppningsvis gör dagarna ännu bättre och mysigare än tidigare 🙂

2 reaktioner på “Första dubbelturen ute”

  • Mamma skriver:

    Jag tycker vagnen verkar lite opraktisk? Man får ju ingen ögonkontakt med barnet som sitter nederst. Det viktigste för mig under barnvagnspromenaderna har varit att kunna prata med mitt barn.. Hur gör ni när snön kommer? Då kan ni kanske använda vagnen som plog! Haha 🙂

  • Mamma skriver:

    Jag tycker vagnen verkar lite opraktisk? Man får ju ingen ögonkontakt med barnet som sitter nederst. Det viktigste för mig under barnvagnspromenaderna har varit att kunna prata med mitt barn.. Hur gör ni när snön kommer? Då kan ni kanske använda vagnen som plog! Haha 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *