Jo Nesbø

Idag hade vi ett väldigt mysigt besök av vår kära jordmor och hennes jordmorstudent. Vi drack kaffe och pratade om hur förlossningen gick till och allt som hänt efter det. Sen vägde vi Oskar och fick veta att han gått upp till sin födselsvikt, vilket är jättebra och innebär att han får i sig tillräckligt med mat. Men det visste vi nästan redan eftersom han är en hungrig liten pojke 🙂 Sen kollade hon över honom, såg på naveln och lite så och konstaterade sen att han är en fin och frisk liten krabat. Vi hade inte så många frågor eftersom allting för tillfället går väldigt bra, så nästa gång vi ska på kontroll är efter 6 veckor igen. Men även fast vi inte undrade över någonting så var det väldigt kul att få besök och förklarat för oss att allt är som det ska med vår lilla älskling.

Efter besöket så satte jag mig och läste bok, samtidigt som jag ammade. Det är en perfekt stund att koppla av på och dom här ammestunderna gör det liksom Ok att ta lite tid för sig själv och bara koppla av.

jo_nesbo_sonnen

Just nu läser jag boken Sønnen av Jo Nesbø och jag måste bara säga guuuuud så spännande den är! Jag brukar inte läsa i vanliga fall, men när min man förklarat att denna boken var en riktig höjdare så ville jag ge den en chans och det gjorde jag verkligen rätt i.

bokEfter några rundor med amning och läsning så var det dags att hämta Filip på dagis och nu är hela familjen hemma igen. Oskar ligger och sover, så vi andra tänkte passa på att duscha och bada innan det är läggdags för Filip och Idoltittande för oss föräldrar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *