Garageporten

Idag har vi jobbat, jobbat och jobbat. Eller a, min man har och jag har hjälpt till när jag kunnat eftersom min första prioritet har varit att ta hand om Oskar såklart!

garageportMen för det mesta så har han sovit i vagnen och varit väldigt lugn och då har jag kunnat assistera så gott det går.

oskar_soverJag tycker det är så kul att vara tillsammans och bygga på någonting som är vårt. Nu har vi hållit på med garaget under en väldigt lång period så det ska verkligen bli klart när allting är färdigt. Kan ni förresten gissa vilken färg det är på porten? Vi kommer antagligen att sätta färdigt plankorna kring den på utsidan imorgon och då kan jag visa er hur den ser ut. Kommer verkligen bli superfräscht när det är klart!

bygga_garageVi blev klara rätt så tidigt med porten och kunde åka och hämta Filip lite tidigare på dagis. Det kändes kul att göra det eftersom det är fredag idag! 🙂 Efter att vi hämtat honom så åkte vi och storhandlade massa gott inför helgen. Vi har tagit över en tradition som nästan alla familjer har här i Norge, nämligen Tacofredag. Det är supervanligt att äta tacos varje fredag och eftersom vi inte är så påhittiga med middagsrätter så passar ju faktiskt oss att ha en bestämd rätt varje fredag så behöver man liksom inte tänka på det. Plus att det är lite kul att markera att det är helg med mumsiga tacos. Sen är det ju Idol ikväll och jag har två favoriter – Simon och Magnus, fy sjutton vad dom är bra! Heja, heja! 😉

1 reaktion på “Garageporten”

 • Sara skriver:

  Vi körde också på tacos idag, mys 🙂

  Är det någon här som testat eller funderar på att testa babynest?
  Är väldigt nyfiken på en sådan och skulle vilja veta vad andra tycker..
  Har även en tävling nu i samarbete med Sweetmini.se, ta gärna en titt hos mig 🙂
  http://hajnal.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *