Älskade pojkar

Godmorgon!

familj

Vilken fin söndagsmorgon det är idag. Solen skiner in och värmer upp vårt hus och alla mina älskade pojkar är på strålande humör och har sovit i princip hela natten. Filip har sovit hela nätter sen han blev storebror, vilket känns fullkomligt underbart och Oskar sover jämte mig och vaknar ca 2-3 gånger och vill ha lite mat och så somnar han om igen. Så nätterna har faktiskt bara blivit bättre, fyllda med mer sömn sen vi fick en till familjemedlem!

syskonFilip har kommit in i sin roll som storebror och verkar älska att ha Oskar här. Han vill pussas, kramas, klämma och pilla på sin lillebror hela tiden och om han inte kan se honom (om han tex sover i vagnen) så frågar han efter honom. Och jag som blev så orolig efter första mötet.. Jag kunde inte vara en mer lycklig och stolt mamma över mina pojkar. <3

Lite senare idag kommer några av våra grannar hit på fika och för att träffa lilla Oskar. Som jag skrev igår så är vi så lyckliga över vilka fina människor vi har runt omkring oss här på vårt boligfelt (heter så på norska, kommer inte på svenska ordet nu). Det är så underbart att vi alla går så bra ihop och att vi trivs tillsammans! Så, i alla fall, jag tänkte att jag skulle baka någonting att bjuda på, men har så ruskigt dålig fantasi för tillfället. Kanske ska gå tillbaka och se om jag kan göra något av mina recept här på bloggen, kanske en Äppelpaj? 🙂

6 reaktioner på “Älskade pojkar”

 • Sofia skriver:

  Underbart att ni får mycket sömn och att Filip tycker om att vara storebror till söta lilla Oskar 🙂

  Ha en fin dag!

  OSLOFRU SVAR:
  Tack! 🙂 Ja det är underbart att se hur fin FIlip är mot lillebror 🙂

 • Sofia skriver:

  Underbart att ni får mycket sömn och att Filip tycker om att vara storebror till söta lilla Oskar 🙂

  Ha en fin dag!

  OSLOFRU SVAR:
  Tack! 🙂 Ja det är underbart att se hur fin FIlip är mot lillebror 🙂

 • Ebba skriver:

  Jag brukar göra äppelpaj som en sockerkaka med äpplen i botten och sockerkakesmet ovanpå supergott med vaniljsås. Testa.
  Skönt att sömnen funkar för er. Här har det varit lite si och så med den den sista tiden. Min lilla tjej vill gärna vara vaken på natten nu ett par gånger det sliter lite på en men det går ju över det vet man ju. Här i värmland skiner solen också och det är riktigt skönt väder ute så vi ska ta en tur med vår vagn och lilltösa sen. Ha en fin fin söndag!

  OSLOFRU SVAR:
  Å gu så gott! Ska jag definitivt prova nästa gång! Är lite trött på smulpaj nu eftersom det är det enda jag gör känns det som 😛
  Låter som en härlig dag! Kram på dgi!

 • Ebba skriver:

  Jag brukar göra äppelpaj som en sockerkaka med äpplen i botten och sockerkakesmet ovanpå supergott med vaniljsås. Testa.
  Skönt att sömnen funkar för er. Här har det varit lite si och så med den den sista tiden. Min lilla tjej vill gärna vara vaken på natten nu ett par gånger det sliter lite på en men det går ju över det vet man ju. Här i värmland skiner solen också och det är riktigt skönt väder ute så vi ska ta en tur med vår vagn och lilltösa sen. Ha en fin fin söndag!

  OSLOFRU SVAR:
  Å gu så gott! Ska jag definitivt prova nästa gång! Är lite trött på smulpaj nu eftersom det är det enda jag gör känns det som 😛
  Låter som en härlig dag! Kram på dgi!

 • Sandra skriver:

  Fina små pojkar! Så magiskt med att se syskonen tillsammans och blir bara häftigare!

  Stort grattis till er fina lilla kille!

 • Sandra skriver:

  Fina små pojkar! Så magiskt med att se syskonen tillsammans och blir bara häftigare!

  Stort grattis till er fina lilla kille!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *