Förlossningen på TV

För några månader sen så skrev jag om att TV var hemma hos oss och filmade (ni kan läsa om det HÄR). Många av er har frågat och gissat vad det kunde vara för program vi skulle vara med på och nu kan jag ju avslöja lite mer om vad det handlar om.

Det är nämligen så att Oskars förlossning även filmades av TV..

tv_inspelningTro mig, det var många diskussioner fram och tillbaka om vi skulle vara med på något sånt här eller inte. Men till slut så bestämde vi oss för att vara med. Exakt vad det är för tvprogram håller jag på lite till, men ni kommer att få se en hel del av mig då jag delar med mig utav en av dom absolut häftigaste upplevelserna en människa får vara med om i livet.

Ahus_forlossning_pa_TVJag lovar att berätta mer när jag kan, men nu vet ni i alla fall lite mer om vad tvinspelningen kommer att handla om. 😉

Har du fött barn eller ska du föda barn? I så fall skulle det vara kul att veta om du skulle kunna tänka dig att visa din förlossning på tv? Eller vad tycker Du om det här? 🙂

10 reaktioner på “Förlossningen på TV”

 • Nathalia skriver:

  Å så kul.
  Du måste berätta i gott tid,när deta ska visas på tve. Detta vill jag görna se. Hoppas ni alla mår bra?,kram.

  OSLOFRU SVAR: Absolut! 😉

 • Nathalia skriver:

  Å så kul.
  Du måste berätta i gott tid,när deta ska visas på tve. Detta vill jag görna se. Hoppas ni alla mår bra?,kram.

  OSLOFRU SVAR: Absolut! 😉

 • Natalie skriver:

  oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.

  OSLOFRU SVAR:
  Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 🙂

 • Natalie skriver:

  oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.

  OSLOFRU SVAR:
  Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 🙂

 • Jenny skriver:

  Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.

  OSLOFRU SVAR:
  Åå grattis till din lilla dotter! 🙂 Förstår precis hur du tänker 🙂

 • Jenny skriver:

  Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.

  OSLOFRU SVAR:
  Åå grattis till din lilla dotter! 🙂 Förstår precis hur du tänker 🙂

 • Pillan skriver:

  Så kul 😀 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.

  Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast ”mellan mej och min sambo” 🙂

  Men väldigt glad att andra delar med sej!

 • Pillan skriver:

  Så kul 😀 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.

  Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast ”mellan mej och min sambo” 🙂

  Men väldigt glad att andra delar med sej!

 • H skriver:

  Vi skall ha barn i Mars och visst skulle jag kunna tänka mig att visa det i TV.
  Lycka till med familjelivet !

 • H skriver:

  Vi skall ha barn i Mars och visst skulle jag kunna tänka mig att visa det i TV.
  Lycka till med familjelivet !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *