Mina fina söner

Godmorgon!

Visst är morgonen fin och jag är glad att det äntligen blivit just uppe och att alla är vakna för denna natten var lite lika fantastisk som dom tidigare sen vi kom hem från Ahus. Nä för nu är Oskar mer och mer vaken och i natt har han hållt mig vaken mer eller mindre hela natten. Han har inte varit ledsen en sekund, men han har rört på sig, velat amma och gnytt, och eftersom jag vaknar rätt så lätt och har svårt att somna om medan han äntligen ligger stilla och är tyst så blir det liksom inte så mycket sömn på mig. Så nu får vi nog försöka att lägga lilleman i sin vagga på nätterna så att jag inte väcks av att han rör lite på tårna. Visst får vi inte varandras närhet under nätterna, men jag tror att det blir bäst för båda i längden om vi sover i våra egna sängar. Så i natt provar vi nog på det!

syskonNu på morgonen så har Filip och Oskar suttit och myst med varandra i soffan. Dom är så ruskigt söta tillsammans och det syns verkligen på hela Filip hur mycket han tycker om sin lillebror. Han vill hålla på honom och pussa på honom hela tiden.

syskonkärlekFinns inget bättre än att se mina två söner gå så bra ihop. <3

Måndag idag och vi tänkte ta dagen lite som det kommer. Men vissa måsten har vi på schemat dom närmsta dagarna och det är att stänga av värmen i poolen och göra i ordning den för vintern och sen att bli så gott som färdiga med garaget. Jag som trodde att jag aldrig skulle behöva måla igen har ju faktiskt ett helt lager kvar på garaget, så vi kanske åker en sväng till butiken sen för att köpa färg och lite så. Men först blir det en go frukost med pojkarna innan vi gör oss i ordning för dagen!

Kram så länge!

2 reaktioner på “Mina fina söner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *