Lascal Kiddyguard säkerhetsgrind Accent

Nu har vi äntligen fått våran fina säkerhetsgrind till trappan.

jollyroom_sakerhetsgrind_trappa

Det viktigaste för oss är självklart säkerheten och att våra pojkar kan leka säkert på övervåningen när grinden är stängd, men en annan viktig sak var ju självklart att grinden skulle vara fin, både när den är öppen som stängd..

montera_sakerhetsgrind_till_trappa

Den var superlätt att montera och få upp på trappan.

grind_till_trappa

Sen när vi fått monterat färdigt grinden så blev vi väldigt positivt överraskade över hur lätt den var att hantera, vilket såklart också är superviktigt! lascal_kiddyguard_accent

Man skruvar lätt upp en knapp för att kunna öppna och stänga grinden och man kan göra detta med en hand vilket är väldigt praktiskt när man ofta måste bära sitt barn ner för trappan på ena armen.

Sen så tycker vi verkligen att denna grinden passar vårt hus och stil perfekt. Man ser den knappt när den är öppen och man lägger inte direkt märke till den heller när den är stängd. Så tummen upp för Lascal Kiddyguard säkerhetsgrind! 😉

sakerhetsgrind

Filip provade att luta sig mot den utan att den rubbades så nu kan vi vara lugna när vi är på övervåningen och leker.

sakerhetsgrind_till_trappanSnygg och praktiskt säkerhetsgrind, precis vad vi önskade oss! Exakt denna grinden finns att köpa på Jollyroom och du kan KLICKA HÄR för att komma direkt till sidan där du kan se mer information och eventuellt köpa grinden.

 

Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *