Mormor och morfar

Jag satt precis och kollade igen om lite bilder på datorn och såg att jag missat att publicera dessa fina bilder på mina föräldrar och Oskar från när vi kom hem från BB. gammelmormor_gammelmorfarDet är så underbart att se hur nära dom står Filip och nu hoppas jag att dom kan få en lika fin relation med Oskar, vilket jag redan är övertygade över att dom kommer att få. Jag har verkligen tur som har så fantastiska föräldrar som alltid finns där när man behöver dom. Jag har alltid kunnat prata fritt med min mamma och pappa om allt möjligt och jag har alltid blivit stöttad och fylld av kärlek genom hela mitt liv av dom. Nu när jag själv blivit mamma själv så ser jag mycket mer tydligt hur dom har haft det med mig under min uppväxt och jag känner mig mer tacksam nu än någonsin för allt dom gjort för mig. Nu hoppas jag bara att jag kommer att bli en lika fin förälder för mina barn som dom varit och är för mig. <3

mormor_morfar

Jag ska alldeles strax klä på mig och Oskar ordentligt med kläder och sen ta oss ut för att möta Karina och hennes dotter. Vi har varit inne hela dagen och tagit igen oss efter den tuffa natten, så nu ska det bli väldigt skönt att komma ut och gå en liten promenad. Oskar är fortfarande snorig, men inget värre än så och jag känner mig inte heller helt 100, men det kan ju också bero på att jag fått för lite sömn. Det ska i alla fall bli skönt att få lite frisk luft och snacka av sig med grannen lite 😉 Hej så länge!

4 reaktioner på “Mormor och morfar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *