Två år sen

Imorgon är det en stor dag för mig och min älskade man. Det är nämligen så att vi firar två år i bröllopsdag ihop.

bröllopsdag

Tänk att det var två hela år sen som vi sa ”Ja” till varandra. Den dagen trodde jag att min kärlek för dig hade nått sig till max, men vem kunde tro att den kärleken bara skulle växa sig starkare och starkare för varje dag vi fått spendera tillsammans sen dess. Det finns ingen människa i hela världen som betyder så mycket för mig som du gör. Jag är ingenting utan dig vid min sida och jag är så innerligt tacksam för att jag träffade dig och att du är min. Jag älskar dig och jag kommer alltid att älska dig <3

Förra året så firade vi ett år som gifta tillsammans på Falkenberg Spa. Mina föräldrar var barnvakt åt Filip så att jag och M kunde få ha ett mysigt dygn tillsammans.

falkenberg_spa

Det var såklart supermysigt att få spendera lite tid på tumanhand och någonting jag egentligen skulle önska i år också. Men nu kom ju Oskar precis till världen och vi alla är dessutom förkylda, så vi får helt enkelt se hur vi firar Pappersbröllopet i år. Huvudsaken är att vi är tillsammans och gör det så mysigt som det går under dagen ihop med våra älskade pojkar. <3

5 reaktioner på “Två år sen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *