Vitaminer och mineraler

Godmorgon!

vitaminer

Trots alla vitaminer, mineraler och kosttillskott så lyckas jag ändå gå och bära på en dum förkylning som vägrar att ge sig. Jag har ingen feber och snorar inte, men det sitter längre ner i bröstet på något konstigt vis och det är så jobbigt att inte känna sig helt hundra, speciellt när dagarna går på högvarv med lille bebisen. Tyvärr är det inte så mycket annat att göra åt det än att låtsas som att man mår bra och har man den inställningen så går allt betydligt mycket lättare. Dock så är det inte så kul att Oskar fortfarande är snorig och Filip går runt och hostar, men jag antar att det är så nu på hösten och vi får bara försöka göra det bästa åt situationen. Huvudsaken är ju att ingen av oss har feber och annars mår bra 🙂

Nu ska jag förbereda allt inför förskolan. Jag tänkte att jag skulle prova om det blir lättare att ta en promenad ner idag, istället för att köra bilen. Tror faktiskt att det kan underlätta en aning, plus att jag kan ta en liten morgonpromenad med Oskar sen efteråt. Eftersom det är fredag så vill jag inte stressa iväg, utan vi äter frukost hemma tillsammans allihopa innan vi går. Sen skiner ju solen också och himmelen är blå, så jag känner på mig att denna dagen kommer att bli en riktigt bra dag ändå!

Kram på er alla så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *